fbpx

Tjänster inom Marknadsföring

Marknadsföringsbyråns vision är att att vara en fullservicebyrå som jobbar tillsammans med er för att ni ska uppnå era mål. Här är några tjänster inom marknadsföring som vi erbjuder er för att nå dessa mål. Utöver dessa nedan har vi även ett stort antal andra tjänster inom marknadsföring t.ex. e-mail marketing, jobb med content och copy samt traditionell marknadsföring.

MARKNADSSTRATEGI

Det första steget för oss när vi arbetar med företag är att gå igenom marknadsstrategin. I marknadsstrategin ingår analys, formulering och utvärdering av företagets strategiska position. Vilken digital strategi passar bäst för er? Ska vi även använda oss av traditionell marknadsföring som PR, reklamutskick och varumärkesuppbyggnad? Efter dessa steg har vi en tydlig plan för hur vi kommer arbeta med er för att nå era mål. 

ANNONSERING PÅ GOOGLE

Sökordsmarknadsföring, SEM, är en mycket effektiv form av digital marknadsföring. SEM är betalda textannonser som syns i sökresultatet på sökmotorer som Google och Bing. Vår expertis inom området är stor och vi arbetar hårt för att hitta era kunders sökbeteende och utifrån det skapa annonser. Stort arbete läggs vid att ta reda på vilka sökord som är mest populära och sen skapa kostnadseffektiva annonser utifrån det.

En dator med Google Analytics på

ANNONSERING PÅ SOCIALA MEDIER

Vet ni vilka kanaler ert företag syns i online? Passar plattformar som Facebook, Twitter, Instagram eller LinkedIn bäst för er? Tillsammans tar vi fram strategier och ideér för Sociala Medier. Vi arbetar sedan med avancerade verktyg för att skapa annonser och inlägg  och skjuta dem mot just den målgrupp vi hittat genom analys och strategi.

SEO

Sökmotoroptimering, SEO, är ett långsiktigt och kostnadseffektivt verktyg med låg konverteringskostnad. När vi arbetar med SEO på din sida är målet att göra den mer synbar för både sökmotorer och potentiella kunder som får lättare att hitta dig och dina produkter/tjänster. 

händer på tangentbord som skriver om SEO