fbpx
Marknadsföringsbyråns logga

ERBJUDANDE: GOOGLE ADS FÖR DITT FÖRETAG

JUST NU!

  • Ingen bindningstid
  • Ingen uppstartskostnad
  • Inga gömda avgifter

        5000:- / månad (ordinarie pris 10 000:-)

SYNS NI INTE FINNS NI INTE!

Google Ads ökar synligheten, attraherar nya kunder och stärker varumärket. Med hjälp av dataanalys och optimering kan ni förbättra resultaten. Kostnadseffektiv lösning som ger full kontroll över annonseringsbudget. Ta ert företag till nästa nivå och nå era mål på ett effektivt och hållbart sätt.

Enkelt förklarat – vi hjälper er att hamna högst upp på Google!

NÅ ERA KUNDER I KÖPÖGONBLICKET

Fördelarna med Google Ads är att det behöver inte chansas med magkänslan. Du vet att om någon googlar efter cyklar så är det ganska troligt att de vill köpa cyklar, och ju mer specifikt deras sökning blir, desto större chans är det att ni närmar er köp.

Fyll i uppgifterna så kontaktar vi er!

BLI NÄSTA FÖRETAG SOM VI HJÄLPER SLÅ SITT OMSÄTTNINGSREKORD MÅNAD EFTER MÅNAD!

 ”Tack vare Marknadsföringsbyråns hjälp och expertis inom digital marknadsföring har vi ökat vår totala omsättning med hela 800% sedan starten av vårt samarbete 2020.”
– Jens Stonelöf, Teknikgrabbarna

 ”Samarbetet fungerar mycket bra, vi får tydliga riktlinjer kring vad som förväntas av oss och slarvar vi med våra uppgifter så får vi en push i rätt riktning. Framförallt så det väldigt skönt att Marknadsföringsbyrån sköter detta åt oss och att vi kan fokusera på vår core business.”
– Søren Fritzner Björnstad, Anbud Direkt

VARFÖR SKA B2B FÖRETAG ANVÄNDA SIG AV GOOGLE ADS?

B2B-företag kan dra nytta av Google genom att rikta in sig på målgrupper som är intresserade av deras produkter eller tjänster. Detta kan hjälpa företag att öka sin synlighet, generera fler leads och öka försäljningen.

Ads kan också hjälpa B2B-företag att analysera data från sina kampanjer och optimera dem för att uppnå bättre resultat över tid. 

HUR HJÄLPER GOOGLE ADS FÖRETAG?

Google Ads är en kraftfull marknadsföringskanal som kan hjälpa företag att öka synlighet, locka nya kunder och stärka sin konkurrenskraft. Genom att analysera data från annonserna kan företagen ta mer informerade beslut för att optimera sina kampanjer och uppnå bättre resultat på lång sikt.

Genom att använda Ads kan företag också utforska nya produkter och tjänster, vilket kan bidra till tillväxt och innovation i framtiden. 

Facebook Marketing Partners logga
Google Analytics logga
Google ads logga