fbpx
Kids Brand Store Logga

Vi förbättrade den digitala närvaron hos Kids Brand Store och hjälpte dem etablera sig på internationella marknaden

  • Google Ads
  • Sociala Medier
  • SEO
  • SEO
  • Google Ads
  • Nyhetsbrev

Kids Brand Store är Nordens största webbutik med försäljning av kläder och accessoarer för barn och ungdomar som passar för alla tillfällen. Sedan 2011 har de erbjudit ett smidigare, smartare och mer hållbart sätt för familjer att klä sina barn i kläder med hög kvalitet från världsledande märken. De erbjuder ett unikt och moderiktigt utbud till kunder över hela Europa.

Kids Brand Stores sociala medier på en Ipad och Iphone

Vårt arbete

Digital marknadsföring

Sedan start har Kids Brand Store varit ett företag med oändlig kompetens och en unik idé. För att öka sin försäljning behövde de få upp marknadsstrategier och digital marknadsföring för att börja synas och jobba in kunder och leads. Vi byggde upp deras sociala medier med fokus främst på Google. Efter det jobbar vi med sökmotorsoptimeringen för att öka den organiska trafiken.

Utifrån den marknadsstrategi vi arbetade fram genom målgruppsanalyser, marknadsundersökningar och konkurrentanalyser kom vi fram till att SEM, och då framförallt Google Ads, skulle vara den viktigaste marknadskanalen för Kids Brand Store. I samarbetet med Kids Brand Store var vårt främsta ansvar Google Ads, Google Shopping samt Facebook och Instagram-annonsering på flertalet marknader, bland annat Sverige, Norge, Finland, Danmark, Nederländerna och Tyskland. Vi byggde upp ett konto och en struktur i Google Ads och jobbade sedan vidare med detta för att generera fler kunder och trafik till företaget.

 Kolla in KidsBrandStore här